5 Simple Statements About vastgoed Explained

Wiki Article

Financieel Ondernemen De inlichtingen zoals meegedeeld op deze pagina zijn louter van algemene aard en kunnen geenszins als sluitende professionele juridische adviesverlening aangepast aan specifieke of concrete persoonlijke omstandigheden worden beschouwd. Terug Deel dit artikel

De aanvraag begin fulfilled een quickscan through onze web-site. Op foundation daarvan hoort de aanvrager welke leensom haalbaar is op het te financieren pand. Daarna bekijken we de meest recente financiële informatie en gegevens achieved betrekking tot het vastgoed en nodigen we de aanvrager uit voor een kennismakingsgesprek. Verloopt de kennismaking voor beide partijen positief, dan brengen we immediate een offerte uit. De inhoud van de offerte wordt meteen tijdens het gesprek doorgenomen. U kunt bij Mogelijk rechstreekd gefinancierd worden doorway een investeerder of vanuit een van de Mogelijk Zakelijke Hypotheekfondsen.

Zakelijk vastgoed financieren Als de bank onvoldoende financiert zijn er voldoende andere oplossingen voor zakelijke vastgoed-financieringen.

Wanneer u een zakelijke hypotheek afsluit bij Mogelijk is het belangrijk om te weten dat een opstalverzekering een vereiste is voordat de hypotheek definitief wordt afgesloten. Meer weten over de opstalverzekering en hoe Mogelijk u hierbij kan helpen?

Toegang tot kapitaal: Het stelt ondernemers in staat om onroerend goed te kopen of te ontwikkelen zonder het volledige aankoopbedrag in één keer te hoeven betalen.

Wij maken gebruik van cookies om jouw gebruikservaring op onze website zo optimaal mogelijk te maken. Daarnaast wensen wij tracking- en advertentiecookies te gebruiken om jouw websitebezoek persoonlijker te maken.

Vastgoedhandel: Als je nog geen kapitaal hebt om de vastgoedhandel in te gaan, kun je een vastgoedlening overwegen. Op die manier kun je je eerste panden aankopen, opknappen en doorverkopen.

Veel ondernemers zien investeren in zakelijk vastgoed als een goede investering in de waardeontwikkeling van hun bedrijf en als een investering in een goed pensioen.

Met hoofdelijke verbondenheid zijn alle kredietnemers ieder afzonderlijk aansprakelijk voor het volledige leenbedrag.

Zo zijn financieringen onder de half miljoen euro, of het nu gaat om vastgoedfinanciering of werkkapitaal, voor banken bijna niet rendabel te krijgen. Dit komt omdat de administratieve werkzaamheden vrijwel niet opwegen tegen de opbrengsten.

Dat ligt heel anders wanneer het job vanuit de zakelijke invalshoek wordt aangegaan. als je de woning niet (deels) voor eigen gebruik aan wilt kopen dan kun je meestal terugvallen op een gewone verhuurhypotheek.

De snelste route naar een zakelijke hypotheek is het doen van een quickscan. Mogelijk doet een korte beoordeling op het te financieren vastgoed. Gekeken wordt onder andere naar kwaliteit, alternatieve aanwendbaarheid, ligging, zakelijkheid en de waarde van de leensom in verhouding tot de waarde van het item.

Koop een pand dat niet alleen nu, maar ook in de toekomst previous bij de omvang en activiteiten van je bedrijf. Houd rekening achieved eventuele uitbreidingsplannen.

Onroerend goed kan gevoelig zijn voor schommelingen in de markt, en zakelijke vastgoedfinanciering brengt risico’s met zich mee, kantoorgebouw vooral als de markt instabiel is.

Report this wiki page